Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

NewFigure

NewFigure is een privekliniek voor gewichtsbeheersing die met individuele 1-op-1-aandacht elk gewenst gewichtsverlies garandeert van 2 tot meer dan 40 kilogram. NewFigure biedt de volgende producten voor gewichtsbeheersing aan:
1. NewFigure behandeling voor structurele gewichtscorrectie binnen een overzichtelijk tijdsbestek. Dit kan zowel via persoonlijke begeleiding van de kliniek als via online begeleiding via internet.
2. Recoverkit voor incidentele kleine gewichtscorrectie. Ook beschikbaar zowel via de kliniek als via internet.

Via een gewichtsberekening krijg je direct inzicht welke behandeling voor jou geschikt is. Of je nu kiest voor begeleiding via de kliniek of via internet, een aantal zaken zijn hetzelfde. Het is persoonlijk, het is verantwoord, het is financieel overzichtelijk zonder langdurige verplichtingen of startkosten en het is bewezen dat het werkt.

Je valt af onder medische begeleiding. Bij NewFigure clinic zijn een arts, een apotheker, verpleegkundigen en gewichtsconsulentes aanwezig. NewFigure is hierdoor ook geschikt voor personen die medicijnen gebruiken. Voor behoud en verbetering van je conditie krijg je supplementen. Deze supplementen bevatten een combinatie van geconcentreerde eiwitten en B-vitamines in een specifieke verhouding plus essentiële mineralen.

Waarom is dat nodig?

Mensen vallen eerst af ten koste van hun eigen spierstelsel en dat veroorzaakt vermoeidheid. De eiwitten houden tijdens het afvallen de spiermassa op peil. Zo ervaar je geen vermoeidheid, humeurveranderingen of honger waardoor je verkeerde dingen gaat eten om aan energie te komen. Hierdoor houd je de behandeling zo gemakkelijk vol.

Alle behandelingen worden altijd dusdanig afgesloten dat je een gezond voedingspatroon aanleert waarmee je het jojo-effect kunt voorkomen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

135 volgers